VinTolken VinKlubb startades i januari 2022 och syftet med den är att stimulera vinintresserade personer att vidga sitt urval av bra viner.

VinKlubben är öppen för alla som fyllt 20 år och är intresserade av vin, oavsett kunskapsnivå.

Tips på viner

Som medlem i VinTolkens VinKlubb får du, minst en gång per månad, tips på viner som lanseras på Systembolaget. Tipsen skickas till din mailadress. De flesta tipsen kommer att vara på viner som lanseras på det så kallade ”Tillfälliga sortimentet” (TS), men även viner som lanseras på det ”Fasta sortimentet” (FS) och ibland kan det dyka upp tips på viner som säljs via ”Beställningssortimentet” (BS) eller till och med viner som kommer via Systembolagets ”Webblanseringar” (WS).

Vinprovningar

Vinklubben kommer under året att bjuda in sina medlemmar till vinprovningar med olika teman, där du som medlem, även kan ta med dig en gäst som inte är medlem. Deltagaravgiften för de olika vinprovningarna kan variera beroende på temat, men är lika för både medlemmar och gäster.

Winemaker Dinner

Det kan även hända att VinKlubben arrangerar middagar där samtliga viner kommer från en och samma producent. I de flesta fall är även ägaren, vinmakaren eller en representant för producenten på plats för att berätta om vinerna. Maträtterna som serveras är noga utvalda för att passa till vinerna som serveras. Medlemmar ges möjlighet att, tillsammans med en gäst, anmäla sig till dessa evenemang.

Hur blir man medlem? Du skickar ett mail till svante.ljungberg@vintolken.se och meddelar att du önskar vara med.

Du får då ett svarsmail med instruktioner och ett Swish-nummer, där du betalar in 120 kronor. 120 kronor är avgiften per kalenderår för att vara med i VinTolkens VinKlubb.

Välkommen!